schiphol-impressies

Bestuur

Ton Krol

Ik ben lid geworden van de Club WTC Schiphol om met mijn buren en collega Schiphol ondernemers in contact te komen. Verder is de Club WTC Schiphol het enige netwerk waar ik lopend naar toe kan!

Hans Mathijsen

Ondernemers op Schiphol vinden in de Business Club hét trefpunt. De Business Club biedt verdieping, uitwisseling, kruisbestuiving en meerwaarde die de leden ondervinden van en met elkaar. Voeg daar prima bijeenkomsten en goede atmosfeer aan toe en de setting voor value add is een gegeven. Met elkaar genereren we die. Wees welkom!

Margot Koeman
De Club WTC Schiphol is een groot netwerk van bedrijven en openbare kantoren gelegen rondom het WTC Schiphol Airport. De club is een plaats waar u uw ideeën met dynamische buren, collega's en gastsprekers kunt uitwisselen. Wij vergemakkelijken de onderlinge ontmoetingen en organiseren daartoe een programma van activiteiten welke inspirerend, innovatief en onderhoudend zijn.

Sipke Feenstra
De Club WTC Schiphol is al jaren het zakelijk trekpunt in het hart van Schiphol. De komende jaren is het onze ambitie om dit nog verder uit te breiden en nog meer waarde voor onze leden toe gaan voegen om zo het enige, echte internationale zakenhart voor Nederland te worden.

Ralph Schultz
Ik wil graag de huurders van het WTCAA met elkaar verbinden om zo een community te creëren. De Club WTC Schiphol is daar uitermate geschikt voor. Mijn doel is om zoveel mogelijk huurders lid te maken van de Club WTC Schiphol.